Новые сообщения · Правила  
  • Страница 1 из 1
  • 1
HELP!!!!HELP!!!HELP!!!
вчера сидел в иннете что то скачивал.что то устанавливал.все было ​нормально.утром включаю... О_О на рабочем столе нет ни одного ярлыка.нет ​меню пуск.вообще ничего нет осталась одна заставка.влез через ​диспетчер задач в рабочий стол там все ярлыки есть.все запускается и ​все работает. Хотя как то с перебоями. Иногда может и вовсе повиснет. А я думаю что всё началось с установки Дэмон тулс. При инсталлировании продукта доктор веб сказал что это вирус. Но я так как неоднократно устанавливал именно эту версию решил что то какой то прикол и нажал "ПРОПУСТИТЬ". Пропускал я раз 50. Часов 8 после этого комп ещё работал нормально. Затем внезапно меня выкидывает с программы, закрывает её и всё что было и выкидует ошибку с надписью "ДЭМОН ТУЛС".......всё....после этого я ни одного ярлыка на раб. столе не наблюдаю. При попытке удалить либо анинсталом либо саму папку ДТ комп виснет и не реагирует даже на ctrl+alt+del. Просьба помочь.

Добавлено (30.09.2008, 02:31)
---------------------------------------------
Дополнение - дословно текст ошибки :"DAEMON TOOLS FAILED TO ADD NOTIFICATION ICON, error 0!"

1 | Автор: Listik | 2008-09-30, 02:31   --------->
Походу этот Даемон Тулс какой-то недоделанный( или это доделанный вирус под Даемон)

я все понимаю...
2 | Автор: flin | 2008-09-30, 10:13   |  Репутация: [ + 8 ]
А ходил бы на занятия - проблем бы не было. А так придется форматировать - и в прямом и в переносном смысле. angry
3 | Автор: admin | 2008-09-30, 15:22   |  Репутация: [ + 22 ]
заходиш под безопасным режимом и сношиш всё чего недолжно быть
4 | Автор: Ygine | 2008-09-30, 19:26   |  Репутация: [ + 4 ]
Подключи свой хард к другому компу (конечно загрузившись не с твоего харда) и прогони его хорошим антивиром, а потом уже винду новую ставь.
5 | Автор: gerra | 2008-10-01, 17:53   |  Репутация: [ + 7 ]
5 | Автор: gerra | 2008-10-01, 17:53   |  Репутация: [ + 7 ]
Дашь мне инсталку этого даймона посмареть?))

Насколько проще была бы жизнь если бы она была в исходниках
6 | Автор: LofD | 2008-10-07, 00:07   |  Репутация: [ + 14 ]
Здається, що ваш комп'ютер може бути заражений шкідливим ПЗ або програмою, яка встановилася разом із Daemon Tools або через неохайність при установці. Ось кілька кроків, які можуть допомогти вам вирішити цю проблему:

1. **Перезавантажте комп'ютер у безпечному режимі**:
   - Перезавантажте комп'ютер і натисніть клавішу F8, поки не з'явиться екран вибору режиму завантаження.
   - Виберіть "Безпечний режим" або "Безпечний режим з мережею".

2. **Перевірте список установлених програм**:
   - Перевірте список програм на вашому комп'ютері та знайдіть Daemon Tools або будь-які інші програми, які ви не інсталювали заздалегідь.
   - Якщо ви підозрюєте, що Daemon Tools є проблемою, спробуйте його удалити через Керування програмами в Панелі управління.

3. **Використовуйте антивірусне програмне забезпечення**:
   - Запустіть ваш антивірусний програмний продукт та зробіть повний сканування системи.
   - Видалити будь-які виявлені загрози чи потенційно небезпечні програми.

4. **Використання спеціалізованих утиліт для видалення шкідливого ПЗ**:
   - Якщо проблему видалення важко вирішити через стандартні методи, спробуйте використати спеціалізовані утиліти для видалення вредного ПЗ, такі як Malwarebytes або AdwCleaner.

5. **Повернення до попереднього стану системи**:
   - Якщо всі інші спроби не вдалися, можливо, вам доведеться використовувати системне відновлення до попереднього стану, коли комп'ютер працював корректно.
   - Виберіть дату відновлення, яка є достатньою, щоб удалити програму Daemon Tools або будь-які інші проблеми.

6. **Зверніться до професіонала**:
   - Якщо жодний із цих методів не допомагає, краще звернутися до професіонала або сервісного центру для детальнішої діагностики та виправлення проблеми.

Це загальні поради. Важливо не затримувати вирішення проблеми, оскільки інфекції шкідливим ПЗ можуть швидко поширюватися та впливати на роботу вашого комп'ютера.
7 | Автор: DenH13855 | 2024-06-18, 16:39   |  Репутация: [ + 0 ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: