Завершився міжнародний конкурс серед програмістів Іmagіne Cup
8 липня в Парижі (Франція) були підведені підсумки міжнародного студентського Кубка технологій Іmagіne Cup 2008, проведеного за підтримки Mіcrosoft, Brіtіsh Telecommunіcatіons plc (BT), ЮНЕСКО та інших організацій. Темою конкурсу Іmagіne Cup в 2008 була "підтримка за допомогою цифрових пристроїв та інформаційних технологій стабільного навколишнього середовища". 

На врочистій церемонії в одному з найвідоміших музеїв світу - Луврі - були оголошені переможці в 9 категоріях конкурсу, обрані з більше ніж 200 тисяч студентів з більше ніж 100 країн світу. 

Російська команда RedDevіls - брати Ілля й Сергій Гребнови з Іваново - посіла перше місце в категорії "Проект Хошимі. Битва програмістів". 

Цього року в розіграші кубку взяли участь більше 200 тисяч студентів ВНЗ. До фіналу вийшли 370 учасників. Росія була представлена двома командами. 

Друга команда - із Санкт-Петербурзького університету інформаційних технологій - боролася за приз у конкурсі програмних проектів. У підсумку вона увійшла до числа 12 найсильніших і була відзначена спеціальним призом журі. 

Перше місце в категорії "Програмні проекти" зайняла команда з Австралії SOAK з розробкою, що дозволяє оптимізувати поливання на фермах країни. Разом з п'ятьма іншими командами, переможці одержать можливість пройти технологічний бізнес-тренінг за програмою Іnnovatіon Accelerator, реалізованою спільно Mіcrosoft і BT.

Оценка - 1.0 (10)

2008-07-10 • Просмотров [ 3496 ]