Вчитель із Каліфорнії продає місця під рекламу на бланках контрольних Брак коштів, які виділяє місцевий бюджет на закупівлю товарів, необхідних для навчання, викладач старших класів з Ранчо Бернардо (штат Каліфорнія, США) Том Фарбер вирішив заповнити за рахунок продажу рекламного місця на бланках шкільних контрольних робіт. 

У зв'язку з фінансовою кризою, з початку навчального року місцевий бюджет довелося переглянути убік скорочення видаткової частини. Фарбер запропонував батькам учнів заплатити за те, щоб назва їхньої фірми була надрукована на аркушах з тестовими завданнями. 

У перший же день кампанії з залучення коштів йому вдалося зібрати 270 доларів. Деякі з батьків, що купили рекламний простір, вирішили залишитися невідомими й розмістили на бланках цитати із книг і вирази великих людей замість назв своїх компаній. 

Тепер на бланках контрольних у школі, де викладає Фарбер, з'явилися написи з нагадуванням про спонсорів. За словами самого Фарбера, ідея не є особливо оригінальною, тому що рекламу вже розміщають на автобусах, які возять дітей до школи й додому.

Оценка - 1.0 (6)

2008-11-29 • Просмотров [ 2550 ]