"Риторичне" питання - "Чи потрібна математика програмістам" нарешті має відповідь. Ви отримаєте відповідь, якщо станете власником підручника "Математика програмістам" (мова укр.). Його унікальність у тому, що підручник містить тільки ті відомості із класичного курсу математики, які конче потрібні у програмуванні. Це одночасно підручник математики і програмування (мова С++). У підручнику ви знайдете оригінальні приклади практичного застосування математичних знань у професійному програмуванні. У підручнику наводяться випадки та приклади, коли знання математики дозволяє уникнути помилок під час програмування, оптимізувати програмний код або розв'язати задачі програмування, використовуючи математику. Більш того, математичні поняття та формули подаються у такому вигляді аби їх одразу можна було застосовувати у програмуванні. Коротко, просто і зручно.

12 причин придбати підручник "Математика програмістам"

Підручник стане у нагоді студентам, які вивчають програмування, викладачам математики і програмування, учасникам олімпіад з програмування та тим, хто готує таких учасників. Підручник може використовуватися у якості факультативного курсу у школах. Підручник з цікавістю читатимуть професійні програмісти, які так до цього часу і не зрозуміли навіщо вони вивчали в університеті математику. Офіційні вихідні дані підручника для цитування:

Математика програмістам: навчальний підручник / Славко Г.В. - Кременчук: Видавництво ПП Щербатих О.В. , 2018. - 184 с.

Про підручник: обкладинка тверда, висока якість друку, верстка підручника у видавничій системі LaTeX, щільність тексту - висока. Є таблиці, рисунки, вправи, завдання та питання за матеріалами, збірка задач, нумерація рядків програмних кодів. Автор: кандидат наук, професійний математик-програміст.

Викладачам - варіанти використання підручника.
№1. Ви, викладач програмування, придбали підручник і пропонуєте вашим учням розв'язувати задачі підручника та здавати їх онлайн (таких задач з програмування мовою С++ у підручнику 39). Учні розв'язують задачі та здають їх, а ви тільки слідкуєте за результатами (за кодом сертифіката який отримують ваші студенти).
№2. Ви викладач програмування і вам більше не потрібно готувати ваш курс - ви заходите у систему підтримки підручника Математика.Укр і в режимі онлайн показуєте приклади програм, змінюєте в програмах дані, рядки і показуєте одразу результат.
№3. Ви викладач програмування і вам більше не потрібно вигадувати теми курсових і дипломних робіт - ви маєте унікальний комплект тем з підручника - фактично завдання на курсову чи дипломну роботу.
№4. Ви - викладач математики і використовуючи підручник додасте у ваші лекції приклади застосування у програмуванні вищої математики. Ваші студенти більше не будуть задавати вам питання, навіщо їм вчити математику.

Сайт primat.org є офіційним партнером, який підтримує видання цього підручника. Електронна онлайн версія підручника, програмні коди, онлайн компілятор, онлайн-здача задач та отримання сертифікату забезпечуються системою онлайн навчання Математика.Укр. Замовити паперову версію підручника, задати питання, дізнатися вартість підручника можна через форму зворотнього зв'язку . Або через сайт Математика.Укр.

Приємний бонус: Вас здивує ціна на підручник такого класу оскільки видання підручника підтримала команда професійних програмістів, яка висловила бажання залишитися анонімною.

Нижче ви можете ознайомитися зі змістом підручника та списками програмних кодів, які наводятся у підручнику та мають онлайн-коди у електронній версії підручника.

Важливо. Новий тираж надрукований і ми виконали усі попередні замовлення. Якщо ви виявили зацікавленість і маєте намір придбати підручник - надсилайте запит. Можливо ви ще встигнете отримати підручник з поточного тиражу. Якщо не встигнете, то ми врахуємо ваш запит під час замовлення нового тиражу.

Оценка - 1.0 (14)

2018-08-17 • Просмотров [ 6394 ]